Loading color scheme

Thermische isolatie

Goede vloerisolatie is een absolute noodzaak. Zowel voor het comfort als voor het besparen van energie.

Omdat voor ons kwaliteit op de eerste plaats komt, werken wij altijd met onze vaste betrouwbare, kwalitatieve partners.

Star*Beads is het perfecte isolatiemateriaal: thermisch isolerend, enorm licht, drukvast en milieuvriendelijk. Deze isolatiemortel bestaat uit cement, water en eps-parels. Hiervoor gebruiken we enkel nieuwe eps-parels. Deze zijn perfect rond en volledig gesloten. Hierdoor isoleert de isolatiemortel tot 20% meer dan mortel met gerecycleerde korrels. Het speciaal ontwikkelde Iso*Stay zorgt voor extra stevigheid en nog betere isolatiewaarde. Wij werken vooral met "Star*Beads 150" en "Star*Beads Low Lambda 40". Welk type je best gebruikt is afhankelijk van onder meer de gewenste isolatiewaarde en de toegelaten belasting. Samen met de eigenaar, de architect of de mensen van het EPB nemen we dan de beste beslissing.

PUR-isolatie of PUR-vloerspray of PUR-schuim bestaat uit 2 componenten. Deze worden eerst door de erkende verwerker op temperatuur gebracht en worden daarna aangebracht op de te isoleren ondergrond. Gespoten PUR heeft superisolerende eigenschappen en is een heel flexibel product dat zeer gemakkelijk aan te brengen is door ons team. Gespoten PUR maakt uitvullingschape overbodig en isoleert meteen ook de vloer. De PUR-laag hecht zich uitstekend aan de betonvloer en pakt alle leidingen en buizen mooi in. Op die laag komt dan een chape met wapening of een isolerende chape met daarin eventueel vloerverwarming.

Coming soon!

Star*beads crystal pro is een gepatenteerd product voor het vervaardigen van super isolerende ondervloeren. Door de samenbrenging van starbeads crystal grey eps parels en starbeads crystal liquid ontstaat er een stevige unieke isolerende ondervloer. Deze heeft een isolatiewaarde van 0.030W/m.K

* 100% recycleerbaar

* Circulair

* Naadloos/ in situ

* Geen cement en water

* Unieke en constante waarden

* Eenvoudige plaatsen

* Makkelijk ten alle tijde tackers plaatsen voor vloerverwarming

* Word geplaatst door erkende verwerkers

* Te plaatsen vanaf 3cm

 

Wilt u meer informatie betreffende het plaatsen van thermische isolatie, neem dan zeker contact met ons op.